Random aanbiedingen

Biertjes drinken

Heb jij van die vrienden die altijd te veel drinken? Of vrienden die na 2 biertjes gedronken te hebben niet meer kunnen staan? Nu heb je de kans om eens echt te meten hoeveel alcohol ze in hun lichaam hebben! Of je kan een wedstrijdje doen wie als eerste.. nee trouwens doe dat maar niet. 

Je kunt ze natuurlijk ook gebruiken om te testen of je een taxi moet pakken of nog 1 biertje kan doen. Dat is misschien wel DE manier om deze producten te gebruiken! 

Juist je rade het al. Alcoholtesters! En wel in alle soorten en maten. Goedkoop tot high tec fancy alcoholtersters! Waar wacht je nog op! Go and check it out! 

Ow en heb je altijd al willen weten hoe nou zo een alcohol tester werk? Begrijpelijk hoor. Het is dan ook een vernuft staaltje techniek ;)! Bekijk dan onderstaande filmpje.. prachtig camerawerk, goed verhaal, open einde. Echt de moeite om het te bekijken. Maar echt! Leuke muziek ook. Als iemand de artiest weet van dit nummer kun je dit dan in de reacties achterlaten? Thanks.

 

 

# Carnaval!

Carnaval staat voor de deur! Speciaal hiervoor hebben wij, als jouw trouwe cadeau zoekers, het internet afgestruind voor prachtige outfits! Of we ze gevonden hebben? Ja zeker! chech out de 1001 nacht sprookjes winkel!

De 1001 nacht spookjes zijn al vele jaren populair als feestthema. En dit jaar is het ook het thema van de Toppers concerten, wat betekend dat 24, 25 en 26 mei de arena vol staat met buikdanseressen, arabieren, sjeiks, slangenbezweerders, Aladdin's, Jasmine's, Ali Baba's en andere 1001 nacht figuren. Een zeer goed moment om de 1001-nacht-feestwinkel.nl te gaan promoten.

USP’s
• onderdeel van Fun en Feest, de grootste en bekendste feestwinkel van Europa
• het grootste aanbod 1001 nacht kleding & accessoires
• winkel en promotiemateriaal helemaal in 1001 nacht sfeer
• Snelle levering en zeer lage verzendkosten

 

Adult matchshop

Wij bieden diverse sex artikelen voor hem en haar en hebben een ruim assortiment voor diverse interesses:
Grappig Speeltjes, Dildo’s, DVD’s, Lak Kleding voor hem en haar, SM kelding voor hem en haar en diverse Vibrators.

De AdultMatch.nl webshop draait op het framework van EDC Internet B.V., een bedrijf met enige jaren ervaring in de erotiek branche. Dagelijks levert EDC Internet erotische artikelen aan tientallen tevreden klanten. EDC Internet staat er om bekend dat ze discreet en snel werkt. De klant staat altijd centraal!

Het assortiment wordt wekelijks geupdate met nieuwe artikelen die direct en discreet besteld kunnen worden.
Is het product niet naar wens dan kan de klant deze binnen 30 dagen terugsturen.

 

En als je nou nog iemand zoekt om deze leuke speeltjes te gebruiken dan kun je je ook aanmelden en wie weet vind je dan ook een leuke date!